Democratii galatenii il acuza pe primarul Dumitru Nicolae de practici totalitare. Asta pentru ca, in opinia pedistilor, pentru edil nu exista notiunea de “lege si ordine”.

“Acum doua saptamini am discutat despre cum au fost cheltuiti banii pentru Serbarile Galatiului. Partidul Democrat, prin consilierii locali pe care ii are, a depus o cerere la Departamentul Economic al Primariei pentru a primi decontul cheltuielilor facute pentru petrecerea de Sfintul Andrei. Concluzia la care am ajuns ca urmare a raspunsurilor date de Dumitru Nicolae este ca banii dati pentru serbari au fost deturnati si folositi la campania electorala de la Firtanesti”, a declarat purtatorul de cuvint al PD, Mihail Boldea.

Democratii sint convinsi ca petrecerea din seara de Revelion, pentru care Guvernul va aloca 150.000 de lei, va fi organizata in conditii extrem de dubioase.

Boldea a mai aratat si ca in Primarie nu se aplica niciodata legea. Mai mult decit atit, din punctul de vedere al aceluiasi democrat, edilul Nicolae are ca singura grija protejarea intereselor PSD.

“Urmeaza alegerile pentru europarlamentare. In aceste conditii primarul a promis tinerilor cu virsta mai mica de 35 de ani ca le va da teren in cartierul Siret. Problema este ca cei care se vor muta acolo vor primi buletin de Zagna Vadeni. Probabil strategia lui Dumitru Nicolae e ca tinerii sa fie scosi din oras, iar in Galati sa ramina doar pensionari, care vor vota cu PSD. Partidul Democrat a vorbit cu el si i-a spus: 'Bunicule, daca tot esti intelept si senil, hai sa facem un plan urbanistic general al acelei zone pina la momentul in care se va lamuri situatia cu parcelele si buletinele'. E de la sine inteles ca edilul nu a vrut sa ne asculte. Noi am vrea ca primarul sa-si dea demisia in aceasta iarna pentru a ne putea bucura de aderarea tarii la UE”, a mai spus Mihail Boldea.