Partidul Conservator este cea mai cunoscuta formatiune politica in rindul tinerilor din judetul nostru. Cel putin asta arata rezultatele unui studiu realizat de pecisti.

Purtatorul de cuvint al Organizatiei Judetene PC, Adelina Hristea, a precizat in acest sens ca 32 de procente din numarul celor intervievati reprezinta tineri care au spus ca au cunostinta de activitatea Partidului Conservator si ii cunosc pe o parte dintre cei care fac parte din conducerea formatiunii. Ea a precizat si ca, intr-un top al partidelor cu greutate pe scena politica locala, PD s-ar afla pe ultimul loc.

"Pentru ca studiul a fost realizat cu fonduri proprii nu vom spune nimic despre pozitiile pe care se afla celelalte partide. Vreau totusi sa mentionez procentul inregistrat de PD. E vorba de 6,8%. Dintre organizatiile politice care conteaza atit la nivel, cit si la cel local, organizatia democratilor are cel mai slab rezultat. Acum nu ma mai mir ca PD fuge de introducerea votului uninominal", a declarat Adelina Hristea.