In conferinta de presa sustinuta ieri, presedintele organizatiei judetene a PNG-CD, Adrian Smarandoiu, a tinut sa aminteasca unele dintre actele de caritate facute in comunele din judetul Galati sau care sunt in curs de realizare.

Astfel, in localitatea Brahasesti, cei din PNG-CD Galati vor incerca sa reamenajeze cabinetul medical din comuna, aflat acum intr-o stare jalnica si fara nicio alta functionalitate. Dupa spusele acestora, Becali e decis sa le doneze chiar si o salvare.

In localitatea Grivita, biserica din satul Calmatui a fost dotata cu instalatie de sonorizare - prea mare, se pare - pentru incinta de acolo.

La Ghidigeni s-au demarat deja lucrarile pentru montarea parchetului in biserica din satul Talpici. De asemenea, se urmareste si construirea unei troite pentru satenii de acolo.

Ar mai fi finalizarea, in primavara, a unui teren de fotbal in Barcea, o alta troita in Schela si inceperea cat mai curand posibil a constructiei unei casei in localitatea Smardan.

Dupa declaratia lui Adrian Smarandoiu, Partidul Noua Generatie a avut mult mai multe realizari de acest fel, doar ca vor fi amintite cu alta ocazie.