Ludovic Orban si-a sarbatorit ieri ziua de nastere. Potrivit declaratiilor sale, el nu a dorit sa primeasca un cadou de la seful sau Tariceanu, cu care a stabilit sa nu urmeze modelul cozilor de la aniversarile lui Nastase. "M-a indignat coada de la ziua lui Nastase si am convenit sa nu mai facem asa ceva. Premierul mi-a transmis un gand bun", a afirmat Orban. El a mai spus ca presedintele Traian Basescu nu i-a oferit niciun cadou.
"Nu mi-a dat nimic, nici cand am colaborat la primarie, cand era primar general. Oricum, el are probleme mult mai mari acum", a spus liberalul. Sarbatoritul a intrebat-o pe o consiliera daca Basescu i-a trimis o felicitare, iar subordonata i-a raspuns ca felicitarea a venit din partea primarului general al Capitalei, Adriean Videanu (PD).
Cand a intrat in cabinetul sau, Orban a observat cateva buchete de trandafiri, dintre care unii portocalii. Dupa ce a aflat ca acestia nu au fost trimisi de PD citind biletelul atasat buchetului, Orban a continuat: "A! Nu sunt de la PD, sunt frumoase". (D.P.)