Ludovic Orban a declarat ca nu crede ca ministrul Elena Udrea va face greseala de a nu veni la audierile din Comsia parlamentara sau de nu prezenta documentele solicitate, spunand ca exista sanctiuni pentru astfel de cazuri.
Intrebat ce va face daca Udrea nu se va prezenta la audieri, Orban a spus ca nu crede ca ministrul va face "o asemenea greseala".
"Nu cred ca poate sa faca o asemenea greseala, e obligatia ei ca ministru sa raspunda invitatiei de a fi audiata de aceasta comisie. De asemenea, sunt convins ca nu va impiedica furnizarea tuturor documentelor si informatiilor pe care le vom solicita de la Ministerul Turismului", a spus Orban.
Comisia se va ocupa de verficarea modului de cheltuire a banilor publici destinati pentru campania de promovare "Romania, Land of Choice", pentru programul "De Paste in Bucovina" sau modul in care a fost atribuit contractul pentru organizarea evenimentului "Lumina la malul marii", precum si modul in care au fost chetuiti banii publici pentru desfasurarea concertului sustinut de Goran Bregovici si Wedding Funeral Orchestra in statiunea Mamaia.