Orban acuza raspunsul ministerului condus de Elena Udrea, pe care-l considera usor persiflant, deoarece ceea ce a transmis pana acum Ministerul Turismului nu reprezinta nici 1% din documentele pe care Comisia parlamentara de ancheta le-a solicitat.
Presedintele Comisiei parlamentare in cazul Udrea, Ludovic Orban, a declarat ca membrii Comisiei atrag atentia ministerului Turismului sa puna la dispozitie documentele pe care ei le-au solicitat.
"In ceea ce priveste documentele de la Ministerul Turismului, vreau sa va spun ca raspunsul pe care ni l-au dat mi se pare chiar usor persiflant, si documentele care ne-au fost puse la dispozitie reprezinta o foarte mica parte din ceea ce am solicitat" a declarat Ludovic Orban. Orban a tinut sa precizeze ca au cerut documentele de la Ministerul Turismului prin care sa se dovedeasca modalitatile de activitate ale ministerului, dar nu s-a primit nimic, sau a fost trimis cu totul altceva decat era solicitat.
"Ceea ce ne-a transmis pana acum ministerul Turismului nu reprezinta nici 1% din documentele pe care le-am solicitat", a declarat Orban. Presedintele Comisiei a sustinut ca in urma acestor fapte, va solicita premierului Emil Boc verificarea legalitatii actiunilor ministerului, pe durata Comisiei de ancheta. De asemnea, el a tinut sa precizeze ca la indemnuul doamnei Udrea, a verificat site-ul Ministerului Turismului, si aici contactele desfasurate de minister nu sunt regasite in totalitatea lor.