Primarul PD al Craiovei, Antonie Solomon, este acuzat de escrocherii cu afaceri imobiliare de fostul subprefect de Dolj, care este si presedintele organizatiei municipale a PNL, Ion Groza, care a cerut Parchetului, Politiei si Prefecturii sa se autosesizeze pentru a declansa o actiune de control.
Ion Groza sustine ca primarul Antonie Solomon, in calitate de presedinte al comisiei locale de aplicare a legilor funciare, a trecut niste terenuri din extravilanul in intravilanul municipiului pentru a pune in posesie un "premiant" din Constanta. Primarul Antonie Solomon respinge acuzatiile, considerand ca liderul liberalilor craioveni are "probleme cu capul".
"Am discutat cu cei de la comisia locala de aplicare a legilor funciare si mi-au spus ca au fost niste cereri pentru restituire la Cosoveni, dupa care au renuntat la ele. Intre timp, au vandut drepturile, iar noul proprietar a solicitat sa fie dat terenul pe amplasament.
Comisia locala si-a facut treaba. Escroc este el, e bolnav mintal si ar trebui sa se duca sa se controleze. Nu vorbesc cu toti neica-nimeni din oras", a mai spus Solomon. (A.M.)