O fetita in varsta de 9 ani de origine romana este ruda cu Michael Jackson. Tatal micutei, un producator muzical american se inrudeste cu familia regretatului star american.
Aiyana-Lee Anderson este o noua speranta muzicala si potrivit mamei ei, un copil minune. Pina la varsta de trei ani ea a castigat trei concursuri si a inregistrat primul ei album, intitulat "Who I Am", care s-a vandut in aproape 1 milion de exemplare in Europa. Aiyana-Lee Anderson urma sa il cunoasca pe Michael la Londra, in timpul turneului pe care starul avea sa il tina in capitala Marii Britanii. Fetita avea invitatie la concertele lui Michael si era nerabdatoare sa vorbeasca cu el dupa unul din spectacole.
Mama Aiyanei-Lee Anderson este Nicole Formescu, o compozitoare de origine romana stabilita in Marea Britanie. Tatal Aiyanei-Lee este producatorul muzical american Jimmie Ray Ruffin. Se pare ca familia lui Ruffin este ruda indepartata cu familia lui Michael Jackson. Ruffin se trage dintr-o familie de muzicieni celebri care au cantat in cea mai cunoscuta trupa a casei de productie Motown.
Inclinatii muzicale are si fetita. Aiyana-Lee i-a dedicat lui Michael Jackson o melodie care este pe cale sa devina celebra.