DeCeNews informeaza: Afla cine riposteaza la profetia lui Lazaroiu legata de o posibila coalitie PSD-PDL

Diana Tusa, deputat PNL, a postat, marti, pe blogul sau un comentariu in care afirmatiile fostului consilier prezidential, Sebastian Lazaroiu, despre o posibila uniune PSD-PDL si probabil UNPR in 2013, sunt catalogate drept "gafe" care nu fac decat sa confirme disperarea celor din PDL. "Profetul" Lazaroiu incearca sa sape temelia USL si arunca nenumarate "soparle" incercand prin propaganda sa deturneze opinia publica de la situatia economic grava cu care se confrunta romanii, sustine Diana Tusa.
"Gata! Sarbatorile au trecut, de astazi toata lumea s-a intors la munca! La fel a facut si domnul Lazaroiu care la inceput de an si-a continuat "profetiile". E drept, pe cele de anul trecut..."
"Dorinta mai veche a celor de la PD in sensul ruperii USL-ului a devenit in 2012 un must have. Graba cu care profetul de serviciu si-a incheiat concediul ma face sa cred ca disperarea e foarte mare, mult mai mare decat anul trecut. Lucru care poate fi de inteles, anul acesta - teoretic cel putin - e an electoral", a precizat ea.
Diana Tusa a mai spus ca demersurile Puterii sunt inutile. "Sapatul la baza temeliei, in sensul scaderii increderii in trainicia USL si in capacitatea acesteia de a castiga alegerile urmatoare, soparlele aruncate rand pe rand, din diferite surse, ba ca PSD ar intra intr-o noua coalitie cu PD, ba ca PNL (sic!) ar face acest lucru, analize "impartiale" asupra calitatilor liderilor sau a capacitatii de organizare a celor trei partide care formeaza Uniunea Social Liberala, sondaje din care ai crede ca Boc si ai sai au crescut la dublu nivelul de trai al romanului si de aceea sunt atat de apreciati, toate aceste arme din arsenalul de propaganda al celor de la putere nu au impresionat pe nimeni nici anul trecut", a zis ea.
In finalul materialului, deputatul liberal intreaba: "Sincer, nu v-ati plictisit sa ascultati aceeasi placa?".