Social-democratul Miron Mitrea a afirmat ca liderul PSD Bucuresti, Marian Vanghelie, detine casete cu inregistrari din arhiva serviciului secret al Ministerului de Interne. Mitrea a mentionat, la RealitateaTV, ca are aceste informatii din interiorul partidului.
"Nu cred ca are toata arhiva, dar cred ca are multe informatii de acolo. Nu e singurul politician care umbla cu informatiile de la servicii. Noi punem ochii pe Vanghelie, pentru ca el a vorbit, dar de-a lungul timpului eu stiu ca politicienii au umblat in informatiile de la servicii incercand sa afle diferite lucruri", a declarat Mitrea la Realitatea TV.
Pe de alta parte, Mitrea mai spune ca "daca Vanghelie este o persoana importanta in PSD, el nu este", insa cu toate acestea nu va pleca din PSD.
"Ei incearca de multa vreme sa gaseasca o solutie, Au incercat sa ma puna in discutie ca sa fiu exmatriculat si nu au reusit si apoi au inceput sa lanseze pe piata ideea ca am sa plec eu de bunavoie. Imi pare rau pentru ei, nu plec din PSD si nu o sa poata sa ma dea afara, cel putin nu deocamdata, oricat si-ar dori Viorel Hrebenciuc", a mai spus Mitrea.