Liderul UDMR, Marko Bela, l-a informat, luni, pe premierul desemnat, Liviu Negoita, in cadrul intalnirii pe care au avut-o la sediul Guvernului, ca Uniunea isi mentine in continuare propunerea ca primarul Klaus Iohannis sa fie prim-ministru.
"In ceea ce priveste situatia actuala, UDMR in continuare este pe aceeasi pozitie - sustinem propunerea initiala, pe Klaus Iohannis", a declarat Marko, pentru MEDIAFAX, dupa intalnirea pe care a avut-o cu Negoita.
Liderul Uniunii a mentionat ca i-a comunicat premierului desemnat ca UDMR nu are in acest moment vreun motiv pentru care ar trebui sa se gandeasca la schimbarea acestei decizii.
"Domnul Negoita cunostea pozitia noastra, am vorbit si duminica prin telefon, deci nu era o noutate pentru domnia sa, deci a inteles ca nu ne schimbam in acest moment pozitia", a adaugat senatorul UDMR.
El a mentionat ca a fost vorba despre "o mica discutie de o jumatate de ora" cu Liviu Negoita si ca UDMR il apreciaza pe acesta pentru activitatea sa de primar.
Liderul UDMR, Marko Bela, a avut luni dimineata, la Palatul Victoria, o intalnire de aproximativ 25 de minute cu premierul desemnat, Liviu Negoita.