Presedintele PSD Bucuresti si presedinte coordonator al organizatiei PSD Ilfov, Marian Vanghelie, a declarat ca o decizie in privinta primarului comunei Voluntari, Florentin Pandele, trebuia luata abia dupa congres. Mai mult, Vanghelie considera suspendarea lui Pandele o decizie "pripita si gresita".
"Am spus inclusiv acolo, dupa ce s-a terminat sedinta, am spus ca eu am incercat o forma de echilibru, sa-i rog sa se depaseasca acest lucru pana dupa Congres. Nu stiu ce hotarare au luat, cred ca este pripita si gresita. Pandele trebuia lasat sa se termine congresul, dupa aceea sa se intample ceea ce doream eu sa se intample cu el. N-avea rost sa cream o vedeta din Pandele, o vedeta care nu exista", a declarat Vanghelie astazi inaintea sedintei Biroului Permanent al PSD.
Biroul Permanent al organizatiei PSD Ilfov, intrunit statutar in sedinta extraordinara, a decis prin vot suspendarea din partid a primarului de Voluntari Florentin Pandele, pe o perioada de un an, informeaza un comunicat al filialei. Decizia organizatiei a fost motivata prin "atitudinea domniei sale (Florentin Pandele n.red.) fata de membrii organizatiei si fata de conducerea acesteia, precum si mentinerea unei atmosfere tensionate in sanul organizatiei".