enational.ro: Marian Oprisan, cireasa de pe tortul USL

Odata revenit partidul la putere, Marian Oprisan s-a agatat scai de Victor Ponta si nu admite sa stea departe de "centrul de comanda" nici macar la o reuniune banala.
Desi este ales local, baronul de Vrancea e prezent ca Marte-n post chiar si atunci cand este vorba de intalnirea grupurilor parlamentare ale USL. Fara a-l interesa "amanuntul", Oprisan a tronat si ieri la prezidiu, in timp ce Adrian Nastase, de exemplu, parlamentar cu vechi state de serviciu si presedinte al Consiliului National al PSD, era exilat intr-o latura a salii, pe un scaun proptit la perete.
Ce-i drept, Oprisan nu este singurul care s-a lipit de putere ca marca de scrisoare, intilnirea de ieri a grupurilor parlamentare ale USL fiind de-a dreptul sufocata de o multime de alti oportunisti, disperati sa faca frumos care pe langa pesedisti, care pe langa liberali. Sufocati si ei de atata amor dezinteresat, unii dintre social-democrati se intrebau reciproc de unde au rasarit hoardele de admiratori niciodata vazuti pe la partid in perioada de opozitie. "Mai lasa-ma cu toti fripturistii astia, da-i la dracu!", a concluzionat un deputat PSD scarbit de natura umana data in spectacol.