Majoritatea membrilor filialei Mehedinti a Partidului Social Democrat a luat decizia de a se solidariza cu contracandidatii lui Mircea Geoana de la congresul care va avea loc in primavara acestui an, au declarat pentru AGERPRES surse din conducerea filialei.
Aceleasi surse sustin ca actualul presedinte al organizatiei PSD Mehedinti, Adrian Duicu, ar fi pierdut increderea organizatiei care l-a acuzat recent de "tradare", dupa tentativa facuta, la inceputul acestei luni, de a trece la Partidul Democrat-Liberal.
Social-democratii din Mehedinti mai sunt nemultumiti de informatiile aparute in presa regionala din Oltenia conform carora filialele din Valcea, Dolj, Mehedinti si Olt ar fi declarat ca sunt de acord sa-l sprijine, in continuare, pe liderul PSD Mircea Geoana pentru o noua candidatura.
Conducerea filialelor mentionate s-a intalnit vineri cu liderul PSD Olt, Ion Toma, in prezenta liderului PSD. "Nimeni nu are dreptul, chiar daca este democratie in partid, sa-si dea cu presupusul sau, cu atat mai rau, sa manipuleze optiunile celor care, la Congresul PSD din luna martie, nu intentioneaza sa-l mai crediteze pe Mircea Geoana cu un nou mandat", au argumentat sursele citate.