Secretarul general al PSD, Liviu Dragnea, a afirmat ca atat in Dambovita, cat si in alte judete, exista clanuri mafiote care sunt protejate politic de PDL in schimbul finantarii pe care le-o acorda acesti interlopi democrat-liberalilor.
Secretarul general al PSD, Liviu Dragnea, a fost intrebat despre acuzatiile referitoare la implicarea unor lideri politici in scandalul clanurilor din Targoviste.
"In Dambovita exista o protectie politica serioasa a unor clanuri mafiote. (...) Acolo in Dambovita, ca si in cea mai mare parte a judetelor, exista clanuri mafiote care sunt protejate politic, avand un singur scop: dau bani la liderii politici locali ai PDL", a sustinut Dragnea. El a explicat ca nu este vina politistilor ca violenta si infractiunile prolifereaza si nu sunt pedepsite, deoarece anchetele au fost stopate politic.
In contextul agresiunii politistului din Dambovita de catre un tanar recidivist, senatorul PSD Adrian Tutuianu a sustinut ca liderii PDL din judet au legatura cu lumea interlopa si inclusiv cu clanul Ghenosu. Florin Popescu, presedintele Consiliului Judetean Dambovita, a negat insa afirmatiile, adaugand că este de notorietate faptul ca, in Dambovita, clanurile mafiote s-au dezvoltat pe vremea cand PSD domina administratia de la nivelul judetului, in perioada 2000 - 2008.