Presedintele interimar al Organizatiei Judetene a Partidului Democrat Liberal, Eduard Finkelstain, a tinut ieri sa faca un apel catre populatia judetului Galati de a iesi la vot si a-si exprima convingerile politice. Liderul democrat-liberal a amintit faptul ca nu este normal sa stai acasa, sa alegi sa nu votezi, dar mai apoi sa fii nemultumit de clasa politica, in conditiile in care nu ai iesit sa iti exprimi opinia prin vot.

"Am un mesaj pe care vreau sa-l transmit catre toti locuitorii judetului Galati, acela de a participa la vot. Cred ca este deosebit de important intr-o democratie ca cetatenii sa isi exercite acest drept de vot, fundamental, si mi-as dori sa avem o participare cat mai bogata la vot, tocmai ca opinia majoritatii cetatenilor sa fie exprimata prin vot. Nu este normal sa stai acasa si ulterior sa fii nemultumit de ceea ce fac conducatorii, in conditiile in care tu nu ti-ai exprimat optiunea in momentul alegerilor", a spus Eduard Finkelstain.

Pe langa acestea, democrat-liberalul este optimist in privinta acestor alegeri si este sigur ca Partidul Democrat Liberal are oameni de calitate trimisi in cursa pentru Parlament. Mai mult, ultimele sondaje par sa-l multumeasca, chiar daca principalul contracandidat al PD-L pare sa fie Alianta PSDAPC, dupa cum se desprinde din cuvintele lui Eduard Finkelstain.