Vicepresedintele PNL Mihai Voicu a declarat ieri ca liberalii ar putea sa-l actioneze in judecata pe liderul PD, Emil Boc, pentru ca "dezinformeaza opinia publica" atunci cand afirma ca ar exista un protocol de colaborare secret intre PNL si PSD.
"¥inand cont ca domnul Emil Boc a facut inca o declaratie mincinoasa precizand ca are cunostinta, ca are informatii ferme, ba mai mult decat atat, ca a vazut un protocol secret de colaborare PNL-PSD, ii cerem acestuia sa-l faca public, daca are un asemenea document", a declarat Voicu. El a adaugat ca un asemenea protocol nu exista, solicitatndu-i, totodata, liderului PD sa faca public documentul daca il detine.
"Noi stim ca nu exista asa ceva si, de aceea, il rugam pe domnul Boc sa publice acest document in 'Gazeta de Cluj', daca se poate. Daca nu face acest lucru, am putea lua in considerare ipoteza de a-l da in judecata pentru ca, inca o data, opinia publica este dezinformata de catre un presedinte de partid parlamentar care ar trebui sa aiba mai multa responsabilitate", a conchis vicepresedintele liberal. Presedintele democrat, Emil Boc, a declarat luni ca motiunea de cenzura initiata de PD va oficializa relatia "contra naturii" dintre PNL si PSD, concretizata intr-un protocol secret, dupa ce liberalii au respins oferta democratilor de a reface Alianta D.A. Boc a spus ca alianta PNL-PSD a inceput odata cu eliminarea PD de la guvernare si ca intre liberali si democrati exista un protocol secret. (D.P.)