Politichii.ro: Puncte-puncte (Autor: Cristian Banu)

Comunicatul de aseara al Partidului Popular European contrasteaza foarte mult cu declaratiile isterice anterioare. Fie s-au calmat, fie au fost calmati. Si-au dat seama si ei ca este absurd sa vorbesti de "lovitura de stat" prin vot majoritar in Parlament si referendum. Plus deciziile CC care au linistit situatia.
Misto opinia rusilor ca americanii l-au trimis pe Wesley Clark ca sa-l demita pe Basescu. Or sti ei ceva
OK tactica prezidentiala de transformare a bataliei Traian Basescu vs. poporul roman intr-una Traian Basescu vs. USL. Ramane de vazut daca USL va reusi sa comunice varianta contrarie, pentru ca realitatea este ca in momentul de fata nu asistam la o batalie Traian Basescu vs. USL. Demiterea presedintelui nu inseamna automat ca Antonescu devine presedinte sau ca USL castiga automat alegerile parlamentare din noiembrie. Cel putin eu nu voi vota pentru Crin Antonescu. Nu demiti un presedinte ca sa pui in loc o copie nereusita a lui.
Daca USL introduce plata TVA la incasarea facturilor si repara porcariile facute de Boc la Codul Muncii ii voi vota. Asta ca tot vorbeste lumea ca pana acum USL nu a facut nimic pentru economie.
PSD are experienta referendumului in doua zile, cand umbla cu urnele prin gari tot ca sa stranga numarul necesar pentru adoptarea constitutiei. Asa ca la sfarsitul lui iulie, pe plaje vom vedea nu doar pozarii cu maimute, conationali "colourly challenged" cu porumb fiert, kurtos colacs si piatra ponce, ci si urnele mobile.
Ma bucur ca Videanu si Elena Udrea sunt din nou foarte vizibili, este ajutorul de care are nevoie Traian Basescu.
Ma bucur ca toata lumea cauta pe toata lumea de plagiate. Au picat deja Elena Udrea, Ion Olteanu, Vasile Blaga, Gabriel Liiceanu, Andrei Plesu. M-as distra la maxim sa fie prins si Cristian Preda. Poate ca pana la urma manjirea asta totala cu rahat va duce la curatenia clasei politice.