Directorul demis al SC Apa Canal, Ion Stefan, a depus in instanta o cerere prin care solicita anularea hotaririi emise de Consiliul Local care a dus la inlaturarea din functie pe motiv ca documentul nu a fost emis de actionarii societatii, ci de administratia publica locala. Procesul a fost aminat de citeva ori pina acum din lipsa de procedura, in sensul ca ba una, ba cealalta dintre parti nu fusese citata corect.

Reamintim ca Ion Stefan a chemat in judecata forul deliberativ local pentru ca ar fi fost demis din scaunul de director al furnizorului de apa rece prin incalcarea legii. Fostul sef al Apa Canal reclama faptul ca sedinta organizata de Consiliul Local nu a fost statutara, in sensul ca nu s-a organizat conform legii societatilor comerciale, ci in baza reglementarilor administratiei publice locale. "M-a demis administratia publica locala si nu actionarii Apa Canal, asa cum ar fi trebuit. Prin urmare hotarirea de consiliu local este nelegala", ne-a declarat Ion Stefan.

Solutionarea procesului s-a aminat pentru data de 19 iunie, cind reprezentantii Consiliului Local isi vor exprima punctul de vedere in acest caz.