Liderul PSD Dambovita, Ion Stan, a declarat, joi seara, la Titu, ca politicienii "sunt monitorizati de Basescu si de institutiile statului, obediente acestui om, care inregistreaza convorbiri telefonice, anume acelea la care dansul a facut referire in interventiile pe care le-a avut la RRA".
"Stiu ca avem convorbirile ascultate, dar ii asigur pe portocalii ca judetul Dambovita nu va deveni niciodata un judet portocaliu, asa cum isi doresc dansii, iar pe Palatul Prefecturii nu va flutura niciodata steagul portocaliu, asa cum, chipurile, in mod metaforic, s-a exprimat candidatul PDL la presedintia Consiliului Judetean Dambovita. In zona sediului PSD Dambovita stationeaza, de la inceputul campaniei electorale, in mod suspect, mai multe masini. Simtim ca suntem monitorizati si pot sa va dau si numerele de masini care stau in fata sediului PSD Dambovita", a declarat Ion Stan.
El a apreciat ca actuala campanie electorala nu a inceput sub auspiciile fair-play-ului si elegantei politice, acuzandu-i pe reprezentantii PDL ca n-au uitat de santaj si nici de calomnie, toate reunite acum sub un cuvant, "care ii este drag sefului de partid Traian Basescu, zoaie".
"Iar zoaiele PDL-ului sunt aruncate acum peste tot de presedintele PDL Dambovita, Florin Popescu", a declarat deputatul Ion Stan, presedintele PSD Dambovita.
Stan a mai precizat ca a constatat cu surprindere faptul ca reprezentantii PDL din judet si-au insusit toate proiectele realizate de administratia social-democrata, prezentandu-le in campania electorala ca fiind "realizarile lor proprii".
Presedintele Traian Basescu a declarat, marti, la RRA, ca inceputul campaniei electorale pentru alegerile locale ii da senzatia de blat, mentionand ca unii candidati se lauda intre ei, fapt ce creeaza impresia ca anumite partide, care sustin ca sunt adversare, sunt in stare, de fapt, sa colaboreze. Potrivit acestuia, senzatia de non combat din campanie denota ori intelegeri deja facute intre policitieni, ori teama candidatilor de a-si reprosa reciproc "realitati din trecutul lor".