Indemn catre Blaga al unui primar: "Sa ai sange in instalatie, nu ca piticu‘, ca ne ia dracu!"
ImpactNews informeaza: Primar PDL catre Blaga: Sa ai sange in instalatie, nu ca piticu‘
Secretarul general al PDL, Vasile Blaga, a avut parte miercuri de o scena stanjenitoare in timpul turnelului sau electoral prin filialele partidului. Dupa ce daduse asigurari ca va duce o campanie fara atacuri dure la adresa rivalului Emil Boc, Blaga a asistat, usor siderat, la modul in care un primar hunedorean a gasit de cuviinta sa-l imbarbateze: "Sa ai sange in instalatie, nu ca piticu‘, ca ne ia dracu". Degeaba a incercat candidatul la sefia PDL si alti primari sa-l tempereze pe edilul prea vocal. Numai avertismentul ca este inregistrat de jurnalisti l-a potolit din indignare pe alesul local.
Prezent la intalnirea de miercuri cu secretarul general al PDL, Vasile Blaga, Primarul comunei hunedorene Romos, Mircea Patranjan a tinut sa-i dea sfaturi acestuia in momentul in care ii strangea mana la plecare.
"Sa ai sange in instalatie, nu ca piticu‘, ca ne ia dracu!" a spus edilul. Incurcat, Blaga a incercat imediat sa il tempereze.
"Nu-i voie! Nu-i voie! (...) Nu-i voie sa vorbim asa de colegi"a replicat Blaga.
Numai ca primarul din Romos nu a avut urechi pentru semnalul dat de favoritul sau.
"Cand ne-a stirbit asa...", a incercat Patranjan sa continue, fiind intrerupt prompt primarul democrat-liberal din Orastie, care i-a cerut sa taca.
"Lasa-ma, ma, ca eu is de 15 ani primar si eu nu pot sa mai suport" s-a imbatosat edilul de Romos.
Numai o noua interventie a lui Blaga a facut ca incidentul sa nu degenereze in ceva mai grav. Secretarul general i-a avertizat pe cei prezenti ca au fost auziti de presa, care incearca deja sa le inregistreze conversatia.
"Stati! Oamenii tocmai va inregistreaza!" a inchis din mers discutia Blaga, continuand sa-si salute restul colegilor de partid.