Pentru a se respecta legea si a fi trasi la raspundere cei ce incalca normele si afiseaza unde vad cu ochii materialele electorale ale diferitilor candidati pentru Parlament, Doru Resmerita, candidatul Partidului Democrat Liberal din Colegiul 6 uninominal pentru Camera Deputatilor, a facut o intampinare la BEJ si asteapta "roadele".

"Am facut o intampinare, in 10 noiembrie, catre Biroul Electoral Judetean, cu privire la faptul ca s-au instalat panouri electorale pe domeniul public si am solicitat ca BEJ sa verifice respectarea Legii 35, dupa care se desfasoara aceste alegeri, in sensul ca panotajul, in afara celui organizat, trebuie sa se faca doar cu acordul proprietarului sau detinatorului", a spus candidatul PD-L.

Mai mult, democrat-liberalul a tinut sa accentueze faptul ca, desi respecta legea si are acordul proprietarului pentru fiecare afis sau panou electoral care-l reprezinta si pe care-l vedem prin oras, mereu i se cauta motive pentru a fi luat la intrebari. "Eu, pe panotajul pe care l-am facut, unde se gaseste numele si figura mea, am acordul acelor proprietari in totalitate. Pentru ca niste copii din echipa de campanie lipeau un afis pe un magazin, cu acordul proprietarului, ni s-a cerut repede, de catre unii, acordul proprietarului, dar, in acelasi timp, pe panourile montate pe domeniul public nu se cere nimic, nicio explicatie", ne-a mai spus Doru Resmerita.