In acest spatiu cetatenii Galatiului vor putea descoperi cine sunt consilierii judeteni, cu ce bagaj vin si, mai ales, ce au de gand sa faca pentru judet in cei patru ani cat vor ocupa aceasta functie.

Simona Balan sustine reintegrarea tinerilor in viata sociala si administrativa

Atributii

Simona Balan este consilier judetean din partea Partidului National Liberal si face parte din Comisia nr. 6 a Consiliului Judetului, in care activeaza alaturi de alti patru colegi. In cadrul acestei comisii de analiza privind administrarea si gestionarea patrimoniului, investitii, lucrari publice si de refacere a monumentelor istorice si de arhitectura, liberala Simona Balan are printre atributii urmatoarele: urmarirea indeplinirii hotararilor Consiliului privind aprobarea si realizarea lucrarilor de constructii si reparatii de interes public, respectarea documentatiilor tehnico-economice aprobate, organizarea licitatiilor pentru executarea lucrarilor, asigurarea finantarii lucrarilor de executat, dar si evaluarea si estimarea necesarului de investitii in infrastructura edilitara. La toate acestea se adauga urmarirea promovarii masurilor si lucrarilor de conservare a monumentelor istorice si de arhitectura, de refacere si protectie a rezervatiilor naturale, analizarea modului de administrare a domeniului public si privat al judetului, precum si alte activitati specifice, inclusiv analizarea unor sesizari in domeniu.

Experienta

Tanara liberala Simona Balan activeaza din octombrie 2007 ca director al Directiei Judetene pentru Tineret, iar la alegerile din iunie 2008 a fost aleasa pentru prima data in functia de consilier judetean din partea Partidului National Liberal.

Avere

Din declaratia de avere a Simonei Balan, depusa la inceputul mandatului in Consiliului Judetului, se desprinde faptul ca aceasta nu are nimic de declarat, acolo fiind stipulat doar salariul primit din activitatea de director al Directiei Judetene pentru Tineret, la care se va adauga indemnizatia de consilier judetean.

O promisiune

"Vreau reintegrarea tinerilor in viata sociala si administrativa a judetului Galati", spune raspicat Simona Balan, care ne-a impartasit ca se va axa in cadrul CJ in special pe problemele tinerilor in general, dar si pe cele ale tinerilor cu dizabilitati. Liberala considera ca generatia tanara este o componenta esentiala pentru edificarea unei societati democratice in baza valorilor europene, iar la nivelul judetului Galati, aceasta crede ca tinerii nu dispun inca de parghii suficiente pentru a influenta actul de luare a deciziilor in plan politic si va munci pentru rezolvarea acestui flagel.