Vicepresedintele PSD Liviu Dragnea a declarat, marti, inaintea BPN al Aliantei PSD-PC, ca premierul Emil Boc "se joaca cu focul" atunci cand vorbeste de asumarea raspunderii Guvernului, el adaugand ca urmeaza sa se vada ce decizie se va lua in acest sens la 2 septembrie.
Intrebat cum comenteaza faptul ca Dan Voiculescu, presedintele fondator al PC si vicepresedinte al Senatului, a solicitat demisia premierului Emil Boc, Dragnea a spus: "Nu stiu. Vad ca se joaca cu focul domnul Boc. Tot vorbeste de asumarea raspunderii. Sa vedem ce decizie se va lua pe 2 septembrie".
Dragnea a mai aratat ca ii da dreptate lui Voiculescu, care a opinat, intr-o scrisoare deschisa adresata presedintelui Traian Basescu, ca presedintele actual este de vina pentru situatia actuala, intrucat a girat actualul Executiv.
Presedintele fondator al PC, Dan Voiculescu, a declarat, marti, inaintea BPN al Aliantei PSD-PC, ca actualul Executiv reprezinta "cel mai prost guvern de dupa 1989", el apreciind ca iesirea Romaniei din criza poate fi facuta numai prin demisia premierului.