Presedintele PSD Covasna, deputatul Horia Grama, considera ca Traian Basescu si-ar fi dorit-o pe Elena Udrea ca premier.
Horia Grama a declarat vineri, in cadrul unei conferinte de presa, ca Elena Udrea este "probabil omul in care Traian Basescu are cea mai multa incredere", drept pentru care numele acesteia ar fi fost prima varianta pe care presedintele ar fi dorit-o, dupa caderea Guvernului Boc II. Caracterizand-o drept "propunerea politica" a lui Basescu, presedintele PSD Covasna considera ca, daca Lucian Croitoru nu va fi admis si validat de Parlament, nu este exclus ca propunerea urmatoare de la Cotroceni sa fie Elena Udrea.
In ceea ce priveste capacitatile Elenei Udrea pentru fotoliul de premier, Horia Grama a aratat ca aceasta este "calificata", deoarece conduce doua ministere.
"Ati vazut cat de calificata este doamna Udrea in relatia sa cu Parlamentul si comisia parlamentara care a anchetat-o. Este exact pe tipicul domnului presedinte, o persoana care sfideaza orice institutie a statului si pentru care nu conteaza decat un singur om", a aratat Horia Grama.
Liderul PSD a precizat ca aceste aprecieri ii apartin in totalitate, neavand informatii in acest sens.