Pesurse.ro informeaza: SURSE PSD: Participam la ședințele Parlamentului unde se vor stabili functiile
Parlamentarii PSD si PNL vor intra in greva abia dupa ce se vor asigura ca isi vor pastra functiile de conducere din Senat si Camera Deputatilor. Potrivit unor surse din PSD, parlamentarii social-democrati vor participa maine la sedintele de plen unde se vor vota structurile de conducere ale Camerei si Senatului.
UPDATE. Informatia a fost confirmata si de vicepresedintele PSD, Valeriu Zgonea, care detine functia de vicepresdinte in Biroul Permanent al Camerei Deputatilor. "Vom participa maine la sedinta conducerii Camerei de la ora 13.00 pentru ca trebuie sa ne nominalizam liderul de grup si viceliderii pentru ca altfel nu vom putea depune motiuni. Daca nu vom participa maine, reprezentantii partidelor aflate la Putere vor putea sa schimbe inclusiv presedintii de comisii", a declarat Valeriu Zgonea.
"Bineinteles ca maine vom participa la toate sedintele, inclusiv cele de plen, unde se vor vota reprezentantii fiecarui partid in Birourile Permanente. Nu putem sa renuntam la aceste functii pentru ca am ramane pe dinafara si nu am mai putea face nimic in parlament", au declarat pentru evz.ro surse din PSD.
Opozitia are in Biroul Permanet al Senatului 6 functii de conducere. In Biroul permanent al Camerei Deputatilor sunt tot 6 reprezentanti PSD si PNL.