Gandul.info: Komisara Vuitton (Autor: Cristian Tudor Popescu)

Imi amintesc si acum buimaceala dureroasa care m-a cuprins cand am aflat cu ce se ocupa T. Basescu in noaptea de decembrie 2004, dupa ultima infruntare televizata Basescu-Nastase. Subsemnatul faceam poteca prin casa, la un moment dat am iesit sa ma plimb pe strazile pustii pentru ca simteam ca-mi plezneste capul: pe cine sa aleg intre cele doua fete ale aceluiasi demon? De ce e in stare Nastase, stiam; cine e de fapt Basescu, simteam. Framantari de intelectual onanist, caci in vremea asta Basescu statea cu o blonda la sprit in Golden Blit.
A fost prima fotografie publica a Elenei Udrea. S-a tot vorbit apoi despre relatia sexuala dintre presedinte si rapid numita sa consiliera-sefa. Udrea insasi a raspuns ambiguu-provocator, intrebata fiind direct de presa daca e amanta lui Basescu.
O problema pusa intotdeauna gresit. Sexul a fost secundar in relatia dintre animalele de prada Basescu si Udrea. Tanara Nuti nu era o simpla blonda "buna", isi cucerise deja o pozitie de putere in Sistem pe axa sotul Cocos, consiglierii lui Nastase, Bittner si Petrache, Theodor Stolojan, cel care a infipt-o in PNL. Pe o simpla "pisi", T. Basescu o folosea si o arunca. Martanca Udrea era un trofeu: rece, smechera, cinica, hotarata sa calce pe cadavre ca sa parvina, adica exact singurele insusiri ale unei fiinte umane care ii sunt pe plac d-lui presedinte. Inainte de orice, Udrea si Basescu apartin aceleiasi specii.
De 8 ani incoace, femeia aceasta este simbolul dispretului pe care Basescu il afisaza chiar fata de propriul sau electorat, ca de restul natiei nici nu mai vorbim. Ba, tampitilor, ba, tristilor care ati pus botul la vrajeala mea, fie patetica, fie hahaita, si m-ati votat, pariem ca daca o pun pe asta sefa cancelariei prezidentiale o sa inghititi si o sa taceti? Superministreasa, ce ziceti, merge? Daca o fac si sefa de facto a PDL, are cineva ceva de zis, se opune cineva, se abtine cineva? Nu. In unanimitate.
Niciunul dintre marii pedelisti n-a indraznit sa se opuna fatis komisarei Vuitton pe care Basescu le-a bagat-o in coasta, au lasat-o sa calce imaginea partidului in tocurile cui ale pantofilor ei rosii pana cand a facut-o tandari.
Vinovati pentru dezastrul PDL din Bucuresti sunt toti liderii partidului care au dat organizatia de Capitala pe mana Elenei Udrea. Au facut-o din lasitatea care ii va opri acum sa-si dea demisia in bloc.
Cat il priveste pe mamosul Elenei Udrea, daca ar avea ce a plimbat prin gura de atatea ori ca pe o dusca de whisky, s-ar decaza urgent de la Cotroceni si s-ar duce alaturi de PDL, si de Elena, in opozitie. E vorba despre onoare.