Gandulinfo : Pericolul cel mai mare pentru Romania (Autor : Cristian Tudor Popescu)
Umbra lui Ceausescu a iesit din iad sa se mai racoreasca la 37⁰C la umbra. Aidoma unor moroi subalterni, capii USL si T. Basescu au intrat in rezonanta. "Subminarea economiei nationale!!!" plange penal USL la adresa persoanelor Basescu, Macovei, Boc, Ungureanu, Blaga etc. Presedintele suspendat, luandu-si faciesul cu care cerea in 2004 invalidarea alegerilor si arestari pe loc pentru o frauda electronica inventata, scrasneste de la darlogii Loganului personal: "Lovitura de stat!!!". Asta dupa ce, cu 48 de ore in urma, afirma ca un sef de stat nu trebuie sa se joace cu astfel de cuvinte.
"Raspandirea de informatii false, defaimarea tarii si a natiunii!! !" pluseaza ai lui Ponta si Antonescu. Da? maraie Basescu. Si mai vreti sa-mi luati si telefonul scurt? Atunci, pe de trei: "Acesti oameni sunt o clica de tradatori, inca nu stiu pentru cine lucreaza, paiata de la Cotroceni incepe destructurarea structurilor de securitate ale Romaniei"!!!
In rezumat, USL zice ca Basescu i-a manipulat pe Barroso si Merkel ca sa denigreze Romania si sa cada leul, iar T. Basescu ca Antonescu si USL tradeaza Romania la rusi (concomitent, intr-o emisiune la B1TV s-a relansat hitul rusului Kondiakov, reprezentantul companiei ruso-romane pentru administrarea loviturilor de stat, venit sa puna lucrurile pe roate, ca si in 2007), cam cum zicea si de regele Mihai.
Punand cap la cap aceste vorbiri, ne putem da seama care e cel mai mare pericol pentru securitatea Romaniei in clipa de fata: ridicolul.