In cadrul congresului se va alege noua conducere a partidului. Antonescu a anuntat ca va candida din nou pentru functia de presedinte al PNL.
Delegatia Permanenta a PNL a decis astazi organizarea Congresului in perioada 5 - 7 martie, la Bucuresti.
Liderul PNL s-a aratat increzator in sansele pe care i le ofera, ca partid, cele 20 de procente castigate la alegerile prezidentiale.
"A fost un rezultat bun pentru ca acest 20%, in afara de faptul ca e scorul cel mai mare obtinut la alegeri de catre noi, a fost obtinut in conditii cat se poate de vitrege. PNL a ramas singur in faaa unui aparat de stat in care si-au dat mana conjunctural PD-L si PSD. Chiar daca intre cele doua tururi optiunea nostra a fost aceea de a alege raul cel mai mic si de a sustine candidatul PSD, chiar daca asta am socotit a fi atunci optiunea noastra, nu trebuie sa uitam ca in 2009, cand poarta Cotroceniului s-a deschis pentru Geoana, acestia au intrat acolo imediat, in conditiile care li s-au impus, si au guvernat catastrofal Romania impreuna", a spus Crin Antonescu.
Ziua de astazi a fost una foarte incarcata pentru liberali.
La Brasov s-a desfasurat a doua parte a Ligii Alesilor Locali, inceputa aseara. Dupa-amiaza a avut loc o alta reuniune, cea a Biroului Politic Central al partidului, apoi Comitetul National Executiv.