"Actualul primar din Navodari a achizitionat domeniile de internet www.mateinicolae.ro si www.nicolaematei.ro, iar razboiul pentru dreptul de folosinta se va duce in instanta.
Nicole Matei, candidatul PSD la functia de primar al orasului Navodari a lansat site-ul www.mateinavodari.ro.
Lansarea nu a fost lipsita, insa de peripetii, pentru ca in clipa solicitarii domeniilor de internet www.mateinicolae.ro si www.nicolaematei.ro de la Institutul National de Cercetare -Dezvoltare in Informatica s-a constatat achizitionarea acestora de catre actualul primar Tudorel Calapod, in scopul vadit de a bloca orice comunicare prin mijloacele electronice intre cetatenii din Navodari si Nicolae Matei.
Pentru lamurirea acestei situatii, candidatul PSD a transmis o adresa oficiala catre furnizorul de domenii, iar raspunsul primit atesta faptul ca achizitionarea de domenii continand numele unor persoane publice sau o insusire falsa de identitate trebuie lamurita de catre instantele judecatoresti.
Nicolae Matei a declarat astazi in fata primarului Tudorel Calapod, intr-o emisiune de televiziune, ca achizitionarea acestor domenii de internet constituie un act imoral sau, in functie de decizia instantei de judecata, ar putea imbraca un aspect infractional.
Nicolae Matei a afirmat ca dovada insusirii identitatii sale de catre Tudorel Calapod poate fi gasita pe site-ul http://www.rotld.ro/, cautand domeniile aflate in disputa si a sugerat navodarenilor sa nu ia in considerare informatiile publicate in numele sau de catre contracandidatii disperati, ca, de aceasta data, vor pierde alegerile."
Biroul de presa PSD Navodari