Ioska publica Pe surse informatia: Blaga despre Basescu - O sa-l vada el pe dracu! Roata se mai invarte in viata... , pe care o puteti citi in continuare.
Atacul presedintelui Traian Basescu de la TVR la adresa "stelelor PDL" s-a lasat cu deranj mare in partid. Cel vizat in principal de criticile prezidentiale, secretarul general Vasile Blaga s-a ferit cat a putut ieri de jurnalisti si de camerele de luat vederi. A vorbit in schimb cu colegii sai carora le-ar fi impartasit supararea sa. "Nu-i corect sa vorbeasca asa de mine la cate am facut eu pentru el! Oricum roata se mai invarte in viata", mi-a spus un membru al Grupului PDL de la Senat ca i-ar fi spus Vasile Blaga ieri, in timp ce un altul sustine ca Blaga era extrem de suparat pe presedinte si nu s-a putut abtine sa ii promita presedintelui Basescu ca "o sa-l vada el pe dracu!".
De altfel, cei mai multi democrat-liberali din Senat sunt de parere ca Vasile Blaga nu va avea nici o problema sa obtina locul de presedinte la Conventia Nationala a PDL din luna mai. Pana atunci insa sabiile se vor ascuti in cadrul Consiliului Nationalde saptamana viitoare de la Palatul Parlamentului.