Deputatul Ion Munteanu a anuntat ca voteaza motiunea de cenzura!
Deputatul Ioan Munteanu, vicepresedinte al UNPR, va sustine prin vot motiunea de cenzura initiata de PSD si va vota impotriva reducerii pensiilor si salariilor bugetarilor. Parlamentarul a declarat, pentru Agerpres, ca decizia pe care a luat-o este motivata de faptul ca, in opinia sa, reducerile bugetare nu vor scoate Romania din criza economica.
"Daca aceste solutii ar fi rezolvat criza economica suportam orice consecinte dar nu rezolva criza. Ma uit in toata Europa, si citesc presa, si vad ca nimeni nu foloseste metodele noastre decat pe o scara foarte mica si cauta solutii alternative de iesire din criza. Daca ar rezolva problema crizei, as fi de acord cu ele (masurile de constrangere bugetara - n.r.) dar nu vor rezolva criza", a declarat deputatul Ioan Munteanu pentru Agerpres.
Fost presedinte al filialei PSD Neamt, Ioan Munteanu sustine ca a fost si ramane un om de stanga, preocupat de problemele oamenilor.
‘‘Le-am promis acestora ca voi face in Parlamentul Romaniei doar acele politici care sa ii avantajeze si sa le faca viata mai usoara. Momentul de fata este hotarator pentru mine si sunt gata sa imi asum toate consecintele gestului meu. Nu vreau ca prin votul meu sa aduc si mai mult necaz in viata oamenilor. In concluzie, nu voi vota reducerea pensiilor si a salariilor. Voi vota motiunea de cenzura impotriva Guvernului, in semn de respect fata de cei care m-au onorat cu increderea lor‘‘, a declarat Ioan Munteanu.
Tot Ioan Munteanu este cel care a anuntat miercuri ca propune ca UNPR sa se abtina de la votul motiunii de cenzura. Intre timp acesta a trecut de la abtinere la sustinerea prin vot a motiunii.