Vad o Romanie in care sa am mai multa putere. Ca presedinte n-am facut nimic. Dati-mi Guvernul, Parlamentul si Justitia si voi face tot ce vreau! Vad un Guvern mai suplu si mai blond. Vad un Parlament atat de mic, incat Emil Boc sa se simta mare.
Vad o Romanie in care Justitia sa dea sentintele la inceputul si nu la finalul proceselor. Prea mult timp pierd oamenii prin tribunale, in timp ce restaurantele amicilor mei dau faliment.
Vad o Romanie cu o singura televiziune si un singur ziar. Am spus acum ceva ani ca am sa le scot oamenilor din cap "cucul cu autostrazile". Si am reusit! A venit vremea sa le scot din cap si "cucul cu democratia". Am spus ca Romania este muribunda. Iar o tara bolnava se vindeca doar cu o dictatura sanatoasa.
Vad o Romanie in care toti gaozarii si toate pasaricile sa aiba mai mult bun simt cand vorbesc cu mine. Am facut atatea pentru acest popor nerecunoscator. Merit o statuie. Si daca voi fi presedinte, mi-o voi construi singur!
Vad o Romanie cu macar 300.000 de someri. Pe timp de criza, cineva trebuie sa fie sacrificat. Si n-am de gand ca aceasta criza sa fie platita din buzunarul meu sau al altor oameni cinstiti ca Adriean Videanu, Radu Berceanu sau Elena Udrea.