Adevarul informeaza: Imaginea cu presedintele Romaniei, care face valuri pe internet este realizata de un fotograf din Sibiu

Traian Basescu s-a numarat printre personalitatile care au fost prezente sambata, la Sibiu, la canonizarea mitropolitului Andrei Saguna. Seful statului nu s-a remarcat foarte mult prin discursul pe care l-a tinut in lacasul de cult, ci pentru poza in care apare la iesirea din catedrala de la Sibiu, inconjurat numai de inalte fete bisericesti.
Autorul fotografiei este un colaborator al agentiei Mediafax, Sebastian Marcovici.
"Dupa vreo 5 ore de canonizari speech-uri etc si zbatut printre o gramada de simpantizanti de toate felurile am reusit dupa ce eram destul de dezamagit ca nu am o singura poza mai impresionanta (acelasi portret cu Base, aceleasi gramezi de oameni si streza intr-un colt al pozei etc etc etc de-ale mele) sa fac poza aceasta cu presedintele printre cei 50 de ierarhi" a scris autorul imaginii pe contul sau de Facebook.
Fotograful s-a declarat indignat insa de faptul ca o alta persoana si-a insusit fotografia si a distribuit-o, aceasta ajungand in cele din urma si la el.
Comentariile facute de cei care au dat "like" sau "share" acestei fotografii pe Facebook variaza, unii dintre utilizatorii site-ului apreciind ca aceasta este "imaginea anului in Romania", scrie Mediafax.