Blogul lui Constantin Gheorghe : Sfarsitul lui Basescu e azi!

Daca mai aveti o farama de luciditate, si macar un dram de bun-simt, recunoasteti ca azi ati facut un gest de neam-prost, mergand la hipermarket cu presa dupa curul vostru. Daca credeti ca ati facut un bine PDL, ei bine, tocmai i-ati ingropat definitiv! Daca credeati ca mobilizati putinii sustinatori ai PDL, pentru a limita pagubele, ei bine, tocmai i-ati mobilizat pe adversarii vostri, care s-au saturat de modul grobian in care faceti politica.
Mi se intoarce stomacul pe dos vazandu-va in carciuma, in direct, jucand scena omului din popor. Nu ati avut nimic in comun cu omul obisnuit, nici inainte de revolutie, nici acum. V-a durut in cur de nevoile omului simplu. Ideologia Voastra a fost si este interesul propriu, cu pretul calcarii in picioare a intereselor celorlalti si a interesului national.
Azi ati iesit definitiv de pe scena politica. Gestul Vostru sfidator dovedeste ca ati pierdut definitiv legatura cu realitatea. Nu mai aveti nimic de oferit romanilor. Sunteti inutil, sunteti anacronic, sunteti depasit de vremuri. Cred ca o demisie ar fi singurul mod cat de cat demn de a oficia iesirea din scena. Daca il faceti, va mai spalati din pacate. Dar nu aveti demnitate. Asa ca nu mai astept nimic de la Voi. Pentru mine nu mai existati. Nici macar istorie nu sunteti. Pur si simplu nu mai existati. In memoria mea este un loc gol intre 2004 si 2012, in ceea ce-l priveste pe Presedintele Romaniei. Trist...