Conducerea Aliantei Pensionarilor din Galati a anuntat ca la finele acestei saptamini va organiza o intilnire intre reprezentantii batrinilor cu venituri foarte mici din judetul nostru, pe de-o parte, si parlamenatarii galateni si presedintele Casei Nationale de Pensii, Mihai Seitan, de cealalta parte.

Presedintele Aliantei, Toader Cristea, ne-a mai spus si ca sint sanse mari ca la intilnire sa participe si ministrul Muncii. "Vor fi chemati la eveniment toti parlamentarii de Galati. Va veni si Seitan, care mi-a promis ca, atunci cind il vom invita la Galati, va veni impreuna cu ministrul Barbu", ne-a declarat Toader Cristea.

Anuntul conducerii Aliantei Pensionarilor vine dupa ce saptamina trecuta liderii conservatori si democrati s-au duelat verbal, in public, pe tema manipularii de catre unele partide politice a celor mai saraci dintre galateni. " Ei au spus ca oamenii care au protestat pe strazile Capitalei nu erau pensionari saraci, ci oameni platiti de PC. Vom vedea in curind daca isi vor pastra aceasta pozitie", ne-a mai spus Toader Cristea. Legat de atacurile lansate de pedisti, Ilie Popa, vicepresedinte al asociatiei deja mentionate, ne-a spus ca cei de la PD se dovedesc inca o data a fi niste neseriosi. "Noi am fost la Bucuresti pe banii nostri. Nimeni nu a venit sa ne cumpere mincare si apa. E adevarat ca am primit sprijin de la PC ca sa ne deplasam pina acolo, dar noi am cerut ajutor si de la PD", a completat Ilie Popa.