Inpolitics informeaza ca mogulul media Sorin Ovidiu Vantu sustine, in ultimul sau interviu, ca cei mai multi PDL-isti ii urasc pe Basescu, Boc si Udrea. Pentru majoritatea PDL-istilor, grupul celor trei este identificat drept "axa a raului".
Vantu afirma ca Elena Udrea este cea mai detestata persoana dintre pedelisti. Vantu crede ca, pentru Romania, ar fi un dezastru sa se trezeasca in fruntea guvernului cu o "gospodina deraiata de la cratita", un atac taios la adresa ministrei Turismului, vuvuzela favorita a presedintelui.

Basescu: "Mentalitate de chelner ahtiat dupa ciubuc"

Vantu afirma despre presedinte, in interviul acordat ziarului "Bursa", ca este "o mediocritate nervoasa". "Omul este marunt. Functia lui este importanta, dar omul este mic. Desi unora poate ca le creeaza o alta impresie, Basescu este o mediocritate. O mediocritate nervoasa. Pentru Traian Basescu, lumea se imparte in doua: obedientii decerebrati (pe care ii dispretuieste in secret, dar nu-i ataca la vedere) si restul. Restul "se bucura" de deplina ura a domniei sale. Fac parte din "restul". Ma ataca periodic, in aceasta logica fara silogisme. Aburcat pe piedestalul unei "inalte moralitati", acest "titan al democratiei romanesti" face ce face si cade de pe cal. (...) Din nefericire, nu a reusit sa modernizeze nimic. A cazut de pe cal. E obiceiul lui Basescu". Magnatul mai spune ca "lui Basescu ii lipseste convingerea din spatele ideilor. Ideile nu sunt suficiente, prin sine, ci sunt impinse de convingerile din spate, iar convingerile provin dintr-o viziune. La randul ei, viziunea iradiaza dintr-o metafizica. Cabotin, Basescu si-a insusit doar ideile, dar nu detine nimic din ceea ce ar trebui sa se afle indaratul lor. Nu are convingeri. Nu are acces la viziune. Si este departe de orice metafizica. In schimb are puterea politica. Sa folosesti uriasa putere a Presedintiei doar pentru a-l pune pe Maior sa asculte telefoanele si pe Morar sa-i aresteze pe dusmani, asta ilustreaza o mentalitate marunta, de chelner care strica afacerea, pentru ciubuc".

Elena Udrea: "Sa ne trezim cu o gospodina deraiata de la cratita drept premier"

Vantu nu o uita nici pe Elena Udrea: "In Romania se intampla numai atat cat il duce capul pe Traian Basescu, actionand prin mediocritatea subalterna a lui Emil Boc si prin Elena Udrea. Grupul nu poate fi suspectat de "viziune". Este cel mai "ciudat" guvern al nostru, de la fanarioti incoace. Nu banii lipsesc guvernului acestuia, ci minimum de inteligenta. Creier, nu bani". El spune ca "PDL-istii au constientizat ca Basescu nu mai reprezinta un "activ", ci este un bolovan legat de picioarele partidului. Cei mai multi PDL-isti ii urasc pe Basescu, Boc si Udrea. Pentru majoritatea PDL-istilor, grupul celor trei este identificat drept "axa a raului". Finalmente, magnatul ii mai da o lovitura Elenei Udrea, afirmind, profetic, ca ar fi un dezastru "Sa ne trezim cu o gospodina deraiata de la cratita drept premier".