Conducerea Centrului de Informare si Relatii Publice al Politiei Romane a precizat ca seful Biroului Informarea Presei din cadrul Inspectoratului General al Politiei Romane si purtatorul de cuvant al acestei institutii este in continuare Christian Ciocan, potrivit unui comunicat de presa. Ofiterul nu a fost vreodata si nu este suspendat din functia publica pe care o detine. Ciocan lucreaza in Politie de peste 21 de ani si nu a fost niciodata sanctionat.
Precizarea oficiala a fost urmarea unei stiri vadit eronate, potrivit careia Christian Ciocan ar fi fost suspendat ca urmare a unei plangeri a unei jurnaliste in care l-a acuzat pe Christian Ciocan ca i-ar fi facut avansuri si i-ar fi trimis, noaptea, cateva SMS-uri cu un "continut nepotrivit".
Contactat de Adevarul, Christian Ciocan a sustinut ca nu este cercetat si nu a hartuit pe nimeni: "Eu sunt cel hartuit, dar nu comentez asa ceva. Intrebati-i, va rog, pe cei care spun asa ceva! Eu pot sa spun doar ca de Paste m-am spovedit, m-am impartasit, am facut turul bisericilor. Iar Bunul Dumnezeu va avea grija de fiecare dintre noi!".
Oare ce se ascunde in spatele acestui atac repetat si nemeritat la imaginea unui politist roman cunoscut si iubit de majoritatea romanilor?