Reprezentantii Platformei "Ofensiva crestin-democrata" din PNTCD cer, intr-un apel adresat membrilor partidului, sa voteze la referendumul din 19 mai impotriva demiterii din functie a lui Traian Basescu, a declarat ieri presedintele PNTCD Cluj, Serban Radulescu.
"Am decis sa sprijinim revenirea lui Traian Basescu la conducerea tarii atat prin votul nostru, cat si al organizatiilor noastre in campania electorala pentru referendum. Ne vom alatura PD si PLD ca parteneri pentru atingerea acestui obiectiv", a declarat Radulescu.
Potrivit acestuia, platforma din care face parte solicita Biroului Politic al PPE sa adopte luni o rezolutie de sustinere a lui Traian Basescu, dupa ce liderii populari Wilfried Martens si Antonio Lopez au facut deja acest lucru. In apelul Platformei "Ofensiva crestin democrata" se mai arata ca decizia Biroului National de Conducere al PNTCD de a vota in Parlament pentru suspendarea lui Traian Basescu si pozitia adoptata de acelasi birou in 3 mai, de boicotare a referendumului, sunt "grave erori". (D.P.)