Cele mai importante evenimente

Saptamina trecuta scena politica locala a fost stapinita de subiectul referitor la valoarea punctului de pensie si la dusmanii de moarte ai pensionarilor. PSD a reusit sa atraga de partea sa o buna parte a asociatiilor de pensionari din judetul nostru pentru simplul fapt ca in ultimele zile a inceput un soi de razboi pe aceasta tema cu liberalii lui Tariceanu.

Desi nu se vedea prea mult in judetul nostru, Partidul Initiativa Nationala (PIN) a reusit saptamina trecuta sa atraga atentia iubitorilor de circ politic. Asta pentru ca vicepresedintele partidului, Lavinia Sandru, a venit la Galati pentru a promova campania PIN "In Europa, dar nu asa".

Cel mai activ partid politic

E clar ca saptamina trecuta PSD a reusit sa atraga atentia celor mai multi dintre galateni. Incet-incet pensionarii din judetul nostru incep sa imbratiseze din nou ideea ca doar pesedistii vor sa le mareasca pensiile.

In ceea ce priveste sectiunea "cel mai inspirat om politic", e clar ca nu putem face referire decit la liderul pesedistilor galateni, Dan Nica.

Cele mai tari declaratii

"Trebuie sa avem grija de primar. Altfel vom avea un primar-jucator care nu se va feri sa calce pe cadavre. Dumitru Nicolae este un om cinstit, care nu a furat niciodata", este de parere pesedistul George Cubasa.

"PNL a incheiat, la nivel central, un protocol de colaborare cu PNTCD si Actiunea Populara. Sincer sa fiu, nu mai stiu cine este seful PNTCD de la Galati dupa ce Adrian Smarandoiu a plecat la PNG. In ceea ce priveste AP, dupa alegerile locale din 2004, formatiunea a avut in judet vreo patru consilieri locali, care in prezent sint la PNL. Altceva despre AP de la Galati nu mai stiu", a declarat deputatul PNL Emil Strunga.