RTV.net - Deputatul Vlad Cosma s-a intalnit marti cu Ollie Rehn, vicepresedintele Comisiei Europene

Parlamentarul USL de Prahova, Vlad Cosma, membru al Comisiei de Buget, Finante, Banci din cadrul Camerei Deputatilor a reprezentat Romania la intalnirea presedintilor comisiilor de finante care a avut loc marti la Dublin, Irlanda, tara ce detine in prezent, presedintia Consiliului European.
Vlad Cosma a discutat cu vicepresedintele Comisiei Europene, Ollie Rehn, despre economia Romaniei si totodata despre evolutia uniunii economice si monetare, cresterea economica sustenabila si crearea de locuri de munca.
Intalnirea de la Dublin s-a derulat pe parcursul a trei sesiuni de dezbatere, pe marginea viitoarelor strategii pentru o mai buna integrare, crestere economica si control bugetar.
Deputatul prahovean a mai avut discutii cu Janusz Lewandowski, comisar european, pe tema bugetului de 39,3 miliarde euro alocat Romaniei pentru perioada 2014-2020.
La finalul intrunirii, Vlad Cosma le-a multumit gazdelor irlandeze, presedintelui Comisiei de Buget, Ciaran Lynch, si ministrului de Finante, Michael Noonan, pentru invitatie.