La 11 ani dupa ce a participat la Eurovision impreuna cu trupa Sistem si Luminita Anghel, Zoli TOTH va fi din nou pe scena Eurovision, de data aceasta in calitate de jurat. Pentru show-ul din 6 martie, el vine impreuna cu trupa pe care a construit-o in ultimii doi ani â€" Zoli TOTH Project - si va prezenta un nou concept artistic, COCOON.
COCOON este despre renastere la toate nivelurile, despre noi inceputuri, despre puterea de a ne dezvolta, de a creste, de a zbura.
Conceptul de COCOON, de la care am pornit, ne-a inspirat atat de mult, incat am creat, impreuna cu echipa Positive Agency, un nou instrument, care este purtatorul acestui mesaj si are un aspect si un sunet specific.
Iar pe mine m-a inspirat intr-atat incat am devenit si compozitor. Pentru prima data la Baia Mare veti asculta piesele pe care le-am compus.
Sper ca povestea pe care incercam sa o spunem in acest show sa va inspire si pe voi, cei care ne veti urmari din sala sau de la televizor, sa va inspire si sa va dea incredere ca puteti depasi orice bariere, ca puteti renaste, ca puteti zbura catre visurile voastre, spune Zoli TOTH.
Noul regulament al selectiei nationale Eurovision aduce schimbari majore si in ceea ce priveste expunerea juriului. In afara de faptul ca juratii sunt la vedere si isi explica voturile in fata intregii tari, in acest an ei sustin si un spectacol. Spectacolul juriului va avea loc pe 6 martie la Baia Mare si va transmis in direct pe TVR.