Centrul International Antidrog si pentru Drepturile Omului C.I.A.D.O Romania, cea mai titrata organizatie antidrog din Romania, membru Civil Society Forum on Drugs (CSF) -European Commission, United Nation Departament of Economic and Social Affairs - Branch NGOs, va invita sa participati la conferinta de presa Arta Contra Drog - Traditie, Istorie, Rost, care va avea loc vineri, 13 martie, la ora 11.00, la Muzeul Taranului Roman, in cadrul Clubului Taranului Roman, intrarea din strada Monetariei.
Conferinta de presa va fi sustinuta de academicianul Constantin Balaceanu Stolnici, presedintele CIADO Romania, si de profesorul universitar Grigore Lese.
Tema conferintei de presa este cel mai mare turneu national de informare a parintilor si tinerilor asupra riscurilor asociate consumului de droguri. Turneul se numeste Hori de primavara” si este sustinut de maestrul Grigore Lese, doctor in muzica. Spectacolele vor fi precedate de intalniri, care au ca scop prevenirea consumului de droguri in randul tinerilor. Turneul se va desfasura in 12 orase din Vestul Romaniei, in perioada 2-16 martie.
Turneul este organizat de CIADO Romania si Fundatia Grigore Lese, cu sprijinul Ministerului Educatiei si Cercetarii Stiintifice si Ministerului Tineretului si Sportului.