In spectacolul "Coada", care va avea premiera pe 29 aprilie, la Studio Space (Gradina Icoanei), de la Teatrul Bulandra, solistul trupei Vama, Tudor Chirila, interpreteaza un personaj "indragostit iremediabil de Mozart".
Dupa ce a compus hitul "Perfect fara tine", lui Tudor Chirila (39 de ani) i s-a facut dor de teatru. Dupa o pauza de doi ani, solistul trupei Vama urca din nou pe scena in calitate de actor. Cel mai nou spectacol in care joaca este "Coada", la Teatrul Bulandra, dupa un text al dramaturgului american Israel Horovitz (75 de ani), regizat de Iarina Demian. Premiera spectacolului va avea loc pe 29 aprilie, fiind urmata de alte doua reprezentatii pe 30 aprilie si pe 1 mai.
"Coada", spectacol prezentat in premiera nationala, vorbeste despre concurenta, ierarhii si clasamente inventate de firea umana. Stephen, personajul lui Tudor Chirila, este un "frumos nebun, orgolios si indragostit iremediabil de Mozart", in cazul caruia concurenta este sfidatoare: el se lupta pentru primul loc chiar cu Mozart. "Joc un personaj foarte complex, care are o parte de bine, dar si o mare parte de rau. Ca orice personaj bine scris, il iubesti, il urasti, are dreptate, n-are dreptate", adauga actorul.