Peste 4.000 de romani s-au aflat aseara la Sala Palatului sa-l asculte pe Toto Cutugno. Italianul a fredonat hiturile sale ca "L'Italiano" sau "Inamorati" si a fost la fel de binedispus ca si anul trecut, cand a venit in Romania.
La un moment dat, pe scena s-a urcat o admiratoare de-a lui, rusoaica, ce vine la toate concertele sale din lume. Aceasta l-a imbratisat si l-a sarutat pe artist, acesta ramanand mut de uimire!
Acompaniat de trupa sa, in prima parte a show-ului de la Sala Palatului, Toto Cutugno a fost plin de energie, fara sa-si arate deloc varsta.
Una dintre piesele sale a fost dedicata celor care mor pe mare, o alta piesa a fost scrisa special pentru copiii abandonati in orfelinatele din Romania.
"Un om politic de-al vostru m-a dus la un moment dat intr-unul din centrele in care exista copii abandonati care sunt pusi sa cerseasca pe strada. Dedic acest cantec, Mia Nana, copiilor care nu sunt fericiti", a spus Toto, vizibil emotionat, si acompaniat de un cor de copii din Romania. Prilej cu care artistul a tinut sa precizeze ca are si el un fiu, Niko, de 25 de ani, de care este tare mandru (acesta a fost alaturi de tatal sau pe scena, la concertul pe care Toto l-a tinut la Bucuresti in 2013).
O alta piesa pe care a cantat-o Toto a fost una scrisa special pentru Ricchi E Poveri (de dragoste), care a fost aplaudata intens.
"Stiu ca il iubiti pe Adriano Celentano! Am scris pentru el 13 cantece si in seara asta voi canta pentru voi cateva dintre acestea", a mai spus Toto Cutugno.
Cantecul L'italiano a fost primit cu frenezie de publicul de la Sala Palatului, care a fredonat refrenul impreuna cu Toto.
In cea de-a doua parte, artistul italian a fost acompaniat de Orchestra Simfonica Bucuresti, promitand la finalul show-ului ca va reveni in Romania.
Toto Cutugno are un repertoriu de peste 400 de piese si peste 150 de milioane de discuri vandute la nivel mondial. Este singurul cantautor care a castigat marele premiu al Festivalului de la Sanremo si singurul cantaret italian care a castigat concursul Eurovision, in 1990.