Portofoliul de artisti Global Records se mareste cu The Motans, artist din Republica Moldova care a cucerit YouTube-ul cu piesele pe care le-a lansat.
Versus este una dintre piesele care au fost indragite de public si pentru care care The Motans a lansat videoclip.
The Motans â€" Versus (Videoclip Oficial)
https://www.youtube.com/watch?v=aITtaa90GBU
Piesa a fost compusa de The Motans, iar productia a fost refacuta de Alex Cotoi.
Am scris Versus in 2-3 zile, toata piesa pe emotii. Nu m-am gandit ca va fi pe placul unui public larg, am scris-o pentru mine, in primul rand. Am fost insa placut surprins cand am vazut ca oamenii au luat-o la suflet si multi s-au regasit in ea, a declarat The Motans.
Filmarile au avut loc in Romania, in regia lui Ionut Trandafir (Trandafilm).
Clipul este de fapt o metafora vizuala, dar care contine un story line. E un produs marca Global Records si a fost regizat de Ionut Trandafir, iar linia melodica reprodusa de catre Alex Cotoi.
Intreaga echipa a lucrat cu multa daruire si entuziasm si le multumesc, a mai spus The Motans.
The Motans este Denis, un tanar din Republica Moldova de 27 de ani care a decis sa isi urmeze pasiunea de a compune muzica sub un pseudonim, in urma cu doar un an.
Muzica ma face sa ma simt implinit si ma ajuta sa transmit oamenilor din jur emotii si stari, zambete si sperante, fiori sau pur si simplu o liniste in sufletul celor care o asculta, a spus The Motans.
In urmatoarea perioada, The Motans deja lucreaza pentru lansarea primului EP in care va fi inclusa si piesa 42, o piesa mai conceptuala la care a compus mai mult timp.