Realitatea.net informeaza: Stela Popescu este una dintre cele mai iubite actrite din Romania. A incantat generatii intregi, atat pe scena cat si pe marile si micile ecrane. Un detaliu foarte putin cunoscut al carierei sale e ca inainte de a fi actrita, Stela a defilat pe podiumurile de moda in timpul regimului comunist.
Stela Popescu, 78 de ani, era in tinerete de o frumusete rapitoare. Cand era studenta in primul an la Actorie abia se infiintase APACA si Casa de moda Venus. Viitoarea actrita nu avea o situatie financiara grozava asa ca in 1956 a acceptat o provocare, noua la acea vreme, scrie wowbiz.ro.
"Eram la Facultatea de Actorie, in primul an, si cum studentii de atunci erau muritori de foame, am acceptat sa ne bagam in diferite proiecte. Am defilat, pe podium, cand s-a deschis casa de moda Venus, si Apaca. Nu am defilat mult timp, parca pana in anul II de facultate. Si apoi am facut si o sedinta foto pentru Apaca, dar stiti de ce m-au ales? M-a chemat comisia si mi-a spus ca m-au ales pentru ca am o fata expresiva si ca lumea se uita la fata mea, nu la rochiile in care defilam. Am defilat pana in anul II ca apoi am intrat in paine, cu teatrul, filmul, in ’56 cu televiziunile ", a povestit Stela Popescu cum a devenit unul dintre primele fotomodele ale Romaniei comuniste.