Revenirea in tara noastra a legendarei trupe germane Rammstein a starnit un interes extraordinar din partea fanilor trupei si ai muzicii rock in general. Ca urmare, a fost nevoie de numai o zi si jumatate pentru ca toate cele 2.000 de bilete cu pret redus cu 20% la festivalul Rock The City 2013 sa fie vandute.
In aceste conditii, organizatorii celui mai asteptat show al anului viitor au extins oferta pana la cifra de 5.000 de bilete. Astfel, abonamentele valabile pentru ambele zile ale festivalului Rock The City 2013 vor putea fi achizitionate in continuare la un pret redus cu 20%.
Concertul Rammstein de la Bucuresti va avea loc in seara zilei de 28 iulie. Alaturi de cele mai cunoscute piese din repertoriu, trupa germana revine in Romania cu un concept de scena complet nou, insa cu aceleasi extraordinare efecte pirotehnice si de lumini.
Biletele se distribuie exclusiv prin Reteaua Eventim - magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Humanitas si Carturesti si online pe eventim.ro.