Realitatea.net informeaza: Oana Zavoranu este extrem de revoltata pe fostul ei sot Pepe, pe l-a desfiintat intr-o postare pe contul ei de Facebook.
Desi l-a iubit extrem de mult, Oana Zavoranu este furioasa pe fostul ei sot. Actrita l-a numit rom si a marturisit ca isi va bate joc de el. Mai mult, aceasta ii prevede si un viitor sumbru lui Pepe.
"sa continuam distractia...cu romul care "intamplator" tocmai azi dupa ce ieri l-am scos (tot eu) de la naftalina, a venit la Acces Direct si a povestit ranjind(ca el nu stie sa rada), cat e el de fericit, implinit, iubit, talentat....etc,ca ma ia cascatul de cate e el:)))). Limbajul trupului spune multe(ei,acum el nu stie de "chestii d‘astia" ca el are 4 clase cu recreatii cu tot),....Azi , ca de obicei ,a batut campii si s-a dat iar destept, corect ,bogat,plin de succes. DA,VREAU SI RECUNOSC CA IMI VOI BATE JOC DE DATA ASTA DE EL ,RAZAND SI FIIND COMPLET DETASATA. EU AM INCETAT SA IL MAI IUBESC,EU L-AM LASAT PRACTIC,SI LOGIC CA EL A PLECAT "ranit" DAR DOAR DUPA CE A LUAT SI VALIJOARA CU MUNITIE DE VANZARE LA TARANUSUL ALA DE NASU‘ mare care ce credeti?.....e foc si para pe Marcel,sotul aleia de la kanal d,....de ce credeti?:))).....pt ca a INDRAZNIT SA ISI VANDA CASNICIA LA TV SI IMPLICIT SI SOTIA:))))....cam cat de tampit sa fii sa poti zice asa ceva cand tu ai dosar la DIICOT, tocmai pt ca asta ai facut cu unul care i-a vandut si chilotii daca a putut, femeii cu care a stat 8 ani.....o sa auziti voi de asta....ii prevad acestui oltenas retard un final gen huidu....ca are el Dumnezeu grija de fiecare,o sa aibe sigur grija de astia doi ,pt toata nenorocirea pe care au vrut sa mi-o aduca in viata", este o parte din mesajul postat de Oana pe Facebook.