Libertatea.ro informeaza: Dupa ce a fost umilita de Narcisa, femeia careia Nicolae Guta i-a spus "da" in fata lui Dumnezeu, Beyonce de Romania a luat o decizie surprinzatoare. Cantareata s-a hotarat sa il paraseasca pe manelist, facandu-si bagajele si fugind la mama ei.
La doua saptamani de cand a adus-o pe lume pe micuta Anais, Beyonce de Romania a luat o decizie surprinzatoare.
Tanara si-a facut bagajele si l-a parasit pe Nicolae Guta, tatal copilului ei, motivand ca partenerul ei a fost nepasator in fata atacurilor lansate la adresa ei si ale bebelusului, de rivala Narcisa.
Cantareata a plecat din casa manelistului, luandu-si si fetita de doar doua saptamani, anunta site-ul lamaruta.ro. Acum micuta este departe de artist, lasandu-l pe acesta cu un dor nespus in inima si cu speranta ca iubita lui se va razgandi si se va intoarce la el cu bebelusul.
"Vai, dar ce patata este! Este un copil necurat! Daca are atatea coji inseamna ca e un copil necurat. Alberto, copilul meu nu a fost asa la nastere. Sunt fericita ca Guta nu a fost la fatarea... Eu cand l-am nascut pe Alberto, Guta a fost langa noi. Valoarea lui Alberto este mult mai mare decat a ei! ", a spus Narcisa, la ProTV.
Beyonce de Romania a nascut la data de 19 august o fetita sanatoasa, al zecelea copil al manelistului Nicolae Guta.